Promjena kao izbor, a ne kao reakcija. Čini se kao da je u ljudskoj prirodi opirati se promjeni, sve dok situacija ne postane tako loša i bude nam toliko nelagodno da više ne možemo nastaviti kao prije.

To vrijedi i za pojedince i za društva.

Čekamo krizu, traumu, gubitak, bolest i tragediju da bismo pogledali tko smo, što radimo, kako živimo, što osjećamo, što vjerujemo ili znamo, da bismo prigrlili stvarnu promjenu.

Često nam je potreban najgori scenarij kako bismo počeli poduzimati korake koji podržavaju zdravlje, odnose, karijeru, obitelj i budućnost. Pitanje je “Zašto čekati?”.

Možemo učiti i mijenjati se kroz bol i patnju ili se možemo razviti u stanje radosti i nadahnuća. Većina ljudi prigrli prvi način. Da bismo krenuli živjeti drugačije, valja prihvatiti da će promjena vjerojatno donijeti malo nelagode, nešto neprilika, prekid predvidljive rutine i razdoblje tijekom kojega nećemo znati što se događa.

Većina nas je upoznata s privremenom neugodom koju izaziva neznanje. Svi smo posrtali pri prvim pokušajima da naučimo čitati, sve dok nam ta vještina nije postala prirodna. Tako je sa svakom promjenom. Prirodnim upijanjem znanja pa stjecanjem praktičnog iskustva…dok određena vještina nije postala prirodna. Većina sposobnosti koje smo tim putem stekli čine nam se danas sastavnim dijelom našega bića.

“Pitanje je da li i dalje preživljavamo ili živimo u stvaranju?”   dr. Joe Dispenza

–> BESPLATNA UVODNA RADIONICA U LISTOPADU <–

28.10.2017. (sub) od 17:00 do 20:00 sati, radionica “Istraživanje 7 razina energetskog polja”, voditeljica Marina Nardin
* napomena: želite li se prijaviti na radionicu, pošaljite nam putem maila Vaše ime i prezime s naznakom “prijava”