Otvoreni su upisi u trogodišnju edukaciju za osobni razvoj i uvod u terapijsku praksu Centra Snaga namjere

Ova trogodišnja edukacija nudi polaznicima uvid u to na koji način sve razine našeg postojanja (fizička, emocionalna, psihička i duhovna) djeluju interaktivno stvarajući odnose s drugima i tako utječu na kreiranje okolnosti u našim životima.

Svako ljudsko biće je socijalno biće, od rođenja motivirano za kontakt i povezanost s drugima. Zdrava povezanost rezultira izgradnjom zdravog osjećaja vlastite vrijednosti. Kad se u djetinjstvu temeljni aspekti i emocije osobnosti ne afirmiraju ili ne podrže na dobar način u kontaktu s drugima, to dovodi do stvaranja obrana koja tada postaju izvor problema u odnosima kasnije u životu te se manifestiraju u svim aspektima života (obiteljskim, partnerskim, poslovnim, prijateljskim) i na svim razinama postojanja.

Koristeći tijelo kao resurs, kroz program gradimo nove psihološke i emocionalne kompetencije kod polaznika, koje se nisu izgradile tijekom razvojnih faza u djetinjstvu. Izgradnja ovih novih resursa rezultira novim dubokim osjećajem sigurnosti i vlastite vrijednosti koju je u početku bilo teško zamisliti.

Program se sastoji od tri glavne faze, podijeljene po godinama:

Ja u odnosu sa sobom

Učimo teoriju vezivanja, prolazimo kroz rane razvojne faze suočavajuci se s destruktivnim nametnutim osjećajima: nezdravog straha, srama, krivnje, istražujemo pojmove uzemljenja, vlastitih granica, gradimo unutarnjeg promatrača, istražujemo tjelesno energetsko polje i primjenjujemo tehnike iscjeljivanja.

Ja u odnosu s drugima

Istražujemo odnose s majkom, ocem, bratom i sestrama, odnos s partnerom i odnos s djecom te nasim unutarnjim djetetom. Otkrivamo koje smo stilove preživljavanja razvili  i u kojoj mjeri smo se identificirali s tim adaptirajućim modelima djetinjstva. Pocinjemo otvarati rad s traumom.

Ja u snazi i autoritetu

Istražujemo svoj muški i ženski aspekt, svoju seksualnost. Produbljujemo rad s traumom te usvajamo osnove raznih terapijske tehnike. Otvaramo mogućnost komunikacije sa širokim poljem nesvjesnog kroz rad sa snovima i slikama koje su zabilježene u desnoj polutki mozga. Radimo na vlastitoj autentičnosti prihvaćajući vlastitu snagu i sposobnost kreiranja svog života iz osobne strasti. Jačamo svoju snagu namjere i stajemo u vlastiti autoritet.

Sve informacije, detalje kurikuluma te datume edukacije, pogledajte ovdje.