SVJETLO I SJENA ŽENSKE SEKSUALNOSTI

150,00 

Datum: 16. i 17.3.2024.
Vrijeme: 9:30 – 17:30 (pauza 13:00-14:30)
vode: Sandra Pribanić, Imago Relationship Therapist, Registered Psychotherapist Canada i Tihana Ilić Prskalo, EABP, ECP


8 na zalihi

Kategorija:

Pozivamo te da nam se pridružiš na osnažujućoj radionici za žene tijekom koje ćemo se poigrati nitima duboke povezanosti izmedju senzualnosti i seksualnosti. Neke od tih niti su protočne i pune životnosti, dok nas neke koče ili udaljavaju od te sočne energije.

Osvještavanje i utjelovljavanje cijele energetske palete: strasti i kreativnosti, senzualnosti i stvaranja, povezanosti s našim tijelom, sposobnosti osjećaja užitka (davanja i primanja),  mijenja naš osjećaj prisutnosti u životu.

Postići seksualno iscjeljenje znači potpuno se uhvatiti ukoštac sa životom na emocionalno-osjetilnoj razini, voditi ljubav očima, ušima i srcem; prihvatiti svoju žudnju za poezijom, teksturom i bliskošću; postati intiman sa suptilnim nijansama unutarnjeg bića. Seksualno iscjeljenje nije moguće u izolaciji jer zdrav seks obuhvaća mnoge razine svijesti. Nije ga moguće odvojiti od emocionalnog iscjeljivanja jer otvara emocije. U osnovi je vezano uz osjetila te privlačnu energiju žudnje i želje. Iziskuje fluidan protok energije u tijelu. Iscijeliti se u svim dimenzijama druge čakre… emocijama, želji, kretanju, osjetima, užitku i potrebi… znači iscijeliti vlastitu seksualnost.

Seksualno iscjeljenje iziskuje ravnotežu između obuzdanosti i protoka. Većina mehaničkih seksualnih disfunkcija odražava nesposobnost obuzdavanja uzbuđenja ili predavanja uzbuđenju. Ti problemi nisu samo seksualni nego su i energetski te se najčešće odražavaju u ostatku osobnosti. Rad na tim energetskim obrascima u tjelesnom oklopu istodobno može rješavati seksualne probleme. Seksualno iscjeljivanje obuhvaća ponovno ispreplitanje jedinstva seksualnosti i Erosa.
Eros je tajanstvena sila, traži predaju nepoznatome i treba emocionalnu i tjelesnu sigurnost. Seks bez Erosa je prazan i mehanički, funkcionira snagom volje, što s vremenom iscrpljuje. Seks s Erosom hrani volju. Postajemo prožeti energijom, nadahnuti na promjene, učenje i posezanje dalje od granica koje smo prethodno prihvaćali. Otvara se volja za promjenom i za protokom, te pravom na osjećanje. Želite li doznati zašto je ovo važna tema za sve aspekte života, pridružite nam se na radionici.

Seksualna energija, integrirana s drugim energijama koje potvrđuju život, stvara ravnotežu između svjetla i sjene i oslobađa našu ženstvenost. Na taj način postajemo  centar vlastitog života (subjekt, a ne objekt).

Želite li doznati zašto je ovo važna tema za sve aspekte života, pridružite nam se na radionici. Provedite vikend u sigurnom okruženju kako biste slavile, dijelile iskustva i krenule na put samoproučavanja istražujuci svjetlost i sjenku ženske seksualnosti. 

Radujemo se vasem dolasku!

Tihana & Sandra