KREIRANJE ZDRAVIH GRANICA

0,00 

EABP: Ne
Datum
: 10.9.2021.
Vrijeme: 9:30 – 13:00
vodi: Marina Nardin


VAŽNO!

Radionica je namijenjena svima koji žele istražiti ovu temu, a zainteresirani su za edukaciju za osobni razvoj centra Snaga namjere. Ako ste već upisali program, mjesto na ovoj radionici vam je osigurano uz prethodnu najavu. Molimo vas da preuzmete odgovornost za svoj dolazak. Ako niste sigurni da možete doći, nemojte rezervirati kartu. U slučaju da ste spriječeni doći na radionicu, obavijestite nas na vrijeme. Svojim nedolaskom na radionicu, oduzimate drugima mjesto.

 

Nema na zalihi

Kategorija:

Granica je zamišljena linija na kojoj se sreću dvije različite energije. Mi težimo živjeti u svom stvarnom svijetu s tendencijom izlaska iz sigurne zone u mjeri koju možemo tolerirati. Naše granice formiraju naša iskustva sa svijetom oko nas. Neka su pozitivna, a neka negativna. Sva naša osjetila doprinose stvaranju granica koje nam na govore gdje percipiramo sebe kao cjelinu, a gdje je ostatak svijeta.

Bolna i negativna iskustva iz djetinjstva, dogodila su se kad su naše granice bile osjetljive i nedovoljno formirane. Ta iskustva nam otežavaju razvoj u zrelu i odraslu osobu koja posjeduje zdravu i fleksibilnu granicu.

Takva granica znači da se možemo osjećati dobro i sigurno u svojem tijelu i energetskom polju, da se znamo pobrinuti za svoje potrebe i reći ne, na vrijeme. Istovremeno zadržavamo strast i istraživački duh u kojem se ne bojimo izaći iz zone ugode i istraživati svijet poštujući tuđe granice.

Ako to ne osjećamo u svim aspektima života, dobro je preispitati vlastite granice i raditi na tome da uspostavimo ravnotežu, osjećaj sebe i prostor u kojem se osjećamo sigurno. Istražujemo kako se možemo otvoriti svijetu i novim iskustvima, a da ne budemo povrijeđeni.