fbpx

ISTRAŽIVANJE GRANICA

100,00 kn

EABP: Ne
Datum
: 4.9.2021.
Vrijeme: 9:30 – 13:00
vodi: Marina Nardin


Radionica je namijenjena svima koji žele istraživati svoje granice, a zainteresirani su za edukaciju za osobni razvoj centra Snaga namjere. Ako ste već upisali program, ova radionica je za vas besplatna uz prethodnu najavu.

Nema na zalihi

Kategorija:

Granica je zamišljena linija na kojoj se sreću dvije različite energije. Mi težimo živjeti u svom stvarnom svijetu s tendencijom izlaska iz sigurne zone u mjeri koju možemo tolerirati. Naše granice formiraju naša iskustva sa svijetom oko nas. Neka su pozitivna, a neka negativna. Sva naša osjetila doprinose stvaranju granica koje nam na govore gdje percipiramo sebe kao cjelinu, a gdje je ostatak svijeta.

Bolna i negativna iskustva iz djetinjstva, dogodila su se kad su naše granice bile osjetljive i nedovoljno formirane. Ta iskustva nam otežavaju razvoj u zrelu i odraslu osobu koja posjeduje zdravu i fleksibilnu granicu.

Takva granica znači da se možemo osjećati dobro i sigurno u svojem tijelu i energetskom polju, da se znamo pobrinuti za svoje potrebe i reći ne, na vrijeme. Istovremeno zadržavamo strast i istraživački duh u kojem se ne bojimo izaći iz zone ugode i istraživati svijet poštujući tuđe granice.

Ako to ne osjećamo u svim aspektima života, dobro je preispitati vlastite granice i raditi na tome da uspostavimo ravnotežu, osjećaj sebe i prostor u kojem se osjećamo sigurno. Istražujemo kako se možemo otvoriti svijetu i novim iskustvima, a da ne budemo povrijeđeni.