UPOZNAVANJE TIJELA KROZ SUSTAV ČAKRI I ENERGETSKI RAD

400,00 

Datum: 9.7.2022.
Vrijeme: 9:30 – 17:30
vodi: Silvija Spiegl


Upute za kupnju:

  1. Stavite radionicu u košaricu i ispunite svoje podatke.
  2. Na mail će vam stići ispunjena uplatnica.
  3. Nakon što platite, pošaljite nam potvrdu u uplati.
  4. Na mail vam dolazi obavijest o završenoj kupnji.

Nema na zalihi

Kategorija:

Upoznavanje energetskog rada i iscjeljivanja ide kroz učenje različitih tehnika, upoznavanje energetske razine bivanja i njezinih zakonitosti, otvarajući na taj način prostor visokoosjetilnoj percepciji. Ona predstavlja način opažanja stvari izvan uobičajenog opsega doživljavanja okoline putem naših poznatih osjetila i time nam pomaže prepoznati energetske tokove i njihove blokade. Na tom putu sve više učimo koristiti naše vlastito energetsko polje, povećavamo sve svoje kapacitete za vlastitu dobrobit povećavajući pritom našu svjesnost i samospoznaju.

U energetskom radu i iscjeljivanju bavimo se sa tri važna aspekta, a to su namjera, svjesnost i uzemljenje sa kojima ćemo se na ovoj radionici više upoznati. To je ono što stalno osvještavamo i praksom usavršavamo.

Sustav čakri ustrojstvo je koje prima, asimilira i izražava životnu energiju.

Obrasci čakri programirani su duboko u srži sjecišta uma i tijela te su u čvrstom odnosu s našim tjelesnim funkcioniranjem. Aktivnosti različitih čakri utječu na naše žljezdane procese, oblik tijela, kronične fizičke bolesti, misli i ponašanja.

Niže čakre koje su fizički bliže zemlji povezane su s praktičnijim pitanjima našeg života s preživljavanjem, kretanjem i aktivnošću. Njima upravljaju fizikalni i društveni zakoni. Gornje čakre predstavljaju mentalna područja i funkcioniraju na simboličkog razini, kroz riječi, predodžbe i koncepte.

Svih sedam čakri predstavljaju jedno veliko područje ljudskog psihološkog zdravlja. Sustav čakri evolucijski je program i moguće ga je primijeniti za reprogramiranje svojega života; vidjeti što je potrebno učiniti na individualnoj razini, a onda primijeniti na našu kulturu i okruženje. Lakše ćemo shvatiti sebe i druga ljudska bića istraživanjem kroz energetski sustav u kojem energiju osjećamo kroz uzbuđenje, naboj, pozornost, svijest odnosno životnu silu. Svaki pojedinac jedinstven je i divno je što je tako. Ukoliko vas zanima ova vrsta pristupa pridružite nam se na radionici i istražite svoje energetsko polje.