KORIJEN ŽENSKE SENZUALNOSTI

100,00 

Datum: 11.-12.3.2023.
Vrijeme: subota 9:30 – 17:30, nedjelja 9:30-13:00
vodi: Sandra Pribanić


13 na zalihi

Kategorija:

Pridružite nam se u radionici tijekom koje ćemo se poigrati s idejama, uvjerenjima I unutarnjim pričama koje bude, oslobađaju I potiču našu kreativnost, senzualnost I seksualnost, kao I onima koje nas udaljavaju, koče ili zamrzavaju tu sočnu energiju.

Senzualnost I dječja igra početci su I tragovi naše kreativnosti I seksualnosti. Za mnoge od nas put senzualnosti I seksualnosti je bio (ili jos uvijek jest) krivudavi puteljak pokušaja povezivanja s najdubljim, ranjivim, ali I svetim dijelom naše ženstvenosti. Ženski arhetip nosi u sebi široku paletu energija. Osvješćivanje I utjelovljivanje te cijele energetske palete, koja obuhvaća ne samo seksualnost, vec I kreativnost, sposobnost stvaranja, senzualnost, povezanost s tijelom, sposobnost da osjetimo užitak (davanje I primanje), strast za životom, moćno I snažno mijenja nas osjećaj prisutnosti životu. Tako počinjemo živjeti vise kao centar vlastitog života (subjekt, a ne objekt).

U sigurnosti ženske grupe istraživat ćemo:

  • Žensku kreativnost I senzualnost
  • Mape ranog djetinjstva I odrastanja u kojima je usidrena ženska seksualnost
  • Široku paletu energije ženskog arhetipa u kojem se isprepliću senzualnost, seksualnost, kreativnost, osjećaj jasnih osobnih granica, jasno izražavanje vlastitih potreba, sposobnost da kažemo “ne”, strast za životom, protest I ljutnja, sposobnost da budemo intimni (sami sa sobom I s drugima)
  • Što se događa kada se neki fragmenti široke palete energije “rascjepe” I prijeđu u podsvjesno, u “sjenu”
  • Kako probuditi naše cijelo biće, I osvijestiti puniji potencijal ženskog arhetipa u svim oblicima našeg života
  • Živjeti iz centra, kao subjekt osobne životne price