FIZIČKO I ENERGETSKO TIJELO

65,00 

Datum: 25.2.2023.
Vrijeme: 9:30 – 17:30
vodi: Silvija Spiegl


21 na zalihi

Kategorija:

Radionica o upoznavanju vlastitih kapaciteta u fizičkom tijelu je izuzetno važna za kvalitetniji svakodnevni život. 

Naše fizičko tijelo je baza za naše emocije, misli i svjesno bivanje. Bez uzemljenja preko fizičkog tijela ćemo funkcionirati nepotpuno. Život će nam biti izvan balansa i tako nećemo ostvarivati vlastiti kapacitet na bilo kojem polju. 

Upoznavanjem fizičkog i energetskog tijela imamo mogućnost uravnotežiti naš sustav i uspostaviti protok energije kroz naše cijelo energetsko polje.

Uravnotežiti se zapravo znači biti dobro uzemljen u dodiru s vlastitim tijelom. Takva ravnoteža uključuje i proživljavanje vlastitih osjećaja, ali ne preplavljivanje njima.

To otvara mogućnosti većeg samopouzdanja bez potrebe za dominacijom. Na taj način možemo imati suosjećajnost i srce puno ljubavi. Biti u boljoj ravnoteži svih naših razina postojanja znači izražavati svoje osjećaje i zamisli s istinitošću i jasnoćom, na isti način imati sposobnost slušanja drugih.

Takav balans postižemo kada svoje vrline suprotstavljamo svojim slabostima te sami sebi pristupamo susjećajno i s razumijevanjem. Ovakav pristup iziskuje vrijeme, strpljivost i posvećenost.

Priključite nam se na radionici gdje ćemo istraživati kako se bolje povezati s tijelom, senzacijama u tijelu i vlastitim granicama prema drugima i okolišu. Radionica je iskustvena uz dovoljno objašnjenja zašto istražujemo i upoznajemo energetski prostor u sebi i oko sebe.

Želite li upoznati dinamiku protoka energije kroz naše tijelo, osvijestiti što utječe na balans i disbalans zdravog protoka i na naše zdravlje, dobro došli na radionicu "Osjeti i osvjesti sebe kroz fizičko i energetsko tijelo".