Naši terapeuti

Gordana Marincel

Gordana Marincel

Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije, Somatic Experiencing praktičar

‭+385 91 5447 154‬

Naslov moje moje životne priče bi mogao biti: “U potrazi za zdravljem”. Izazovi poput gubitka dragih osoba, autoimune bolesti i osjećaja nepripadnosti, potakli su želju za istraživanjem. Znatiželja me dovela do tjelesne psihoterapije i korak po korak, kroz više od desetljeća, imala sam priliku otkrivati sebe na više razina. Kroz edukacije sam naučila o raznim alatima koji su mi pomogli kako prigrliti sebe. Zahvalna sam na svim izazovima jer sam dobila mnogo toga, što danas kao terapeut s radošću mogu podijeliti s drugima.

 

 

Završene edukacije:

  • CIR – centar za integrativni razvoj (4 god)
  • Snaga namjere – terapeutski trening (3 god)
  • Somatic Experiencing (3 god)
Iva Pigac

Iva Pigac

Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije, član EABP

‭+‭385 91 7389 914‬

Dok je moj život izvana izgledao odlično, unutra sam se skrivala od života i konfrontacije, a jeka zahtjevnog djetinjstva odzvanjala je u meni. Želja da naučim kako da se dobro osjećam u tijelu i da živim stvarnu sebe, navela me da završim niz edukacija, što je moje povrede pretvorilo u kapacitet i resurs.

Međutim tek kroz tjelesnu psihoterapiju, dogodio se pomak na dubljoj razini, a moja žeđ za znanjem i osvještavanjem počela se namirivati.Prigrlivši svoje ranjene dijelove, stekla sam kapacitet da kao terapeut i prije svega ljudsko biće, podržim i pomognem ljudima, koje je život doveo u izazovne i traumatične situacije i potrebno im je prihvaćanje, toplina, integracija i koherentnost.

Završene edukacije:

  • CIR – centar za integrativni razvoj (6 god)
  • Core Evolution (4 god)
  • Snaga namjere – osobni razvoj i terapeutski trening (6 god)

Trenutne edukacije

  • Propedeutika psihoterapije
  • Somatic Experiencing International (3 god međunarodna edukacija za rad s traumom prema Peteru Levinu),
  • Core Soma – (1,5 god Touch in Body Psychotherapy).
Antun Cerovečki

Antun Cerovečki

Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije, praktičar Peter Hess zvučne metode

‭+‭385 99 4884 899

Povezivanje. Suprotno od onog što radi trauma. Mene želja vodi prema povezivanju i integriranju svih znanja i disciplina koja mi mogu pomoći u putovanju prema cjelovitosti. Primarne teme kojima se bavim su oslobađanje autentičnosti, zvuk, strast, kreativnost, anksioznost, emocionalno jedenje. Prije terapeutskog poziva, bavio sam se fotografijom, videom i webom. 

Završene edukacije:

  • Snaga namjere – osobni razvoj i terapeutski trening (6 god)
  • Prema Vama centar – Peter Hess zvučna metoda
  • Prema Vama centar – Gong praktičar
  • Škola za otkrivanje glasa – Baldo Mikulić (4+ god)

Trenutne edukacije

  • Core Soma – (1,5 god Touch in Body Psychotherapy).
  • Inner medicine – Marko Borić (2 god)
  • HeartMath Institute – The Resilient Heart, Trauma-Sensitive HeartMath Course and Certification
  • Gene keysThe Golden Path program, Richard Rudd
Silvija Spiegl

Silvija Spiegl

Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije,

‭+‭385 ‭98 7399 80‬

Unutarnja previranja, krize, radoznalost i želja za istraživanjem usmjerili su me prema četverogodišnjoj edukaciji „Centra za integrativni razvoj“ i individualnom radu s tjelesno orijentiranim terapeutom. Rad u grupama još jasnije produbljuje osjećanje i razumijevanje same sebe i svoje okoline. Putovanje mi otkriva strast prema energetskom radu i iscjeljivanju.

Željna nastavka putovanja i življenja svoje strasti upisujem i završavam trogodišnju edukaciju u „Centru Snaga namjere“ koji oplemenjuje i stvara nova i dublja iskustva u mojoj dosadašnjoj edukaciji i radu.

U međuvremenu završavam edukaciju za aromaterapeuta u ustanovi za obrazovanje odraslih „Učilište Galbanum“ koja me spaja s mirisima biljnog svijeta i njegov utjecaj na naše stanje svijesti.

Više od deset godina uronjena sam u osobni razvoj i individualni rad s ljudima kroz tjelesno orijentiranu terapiju i iscjeljivanje. Moj put se nastavlja istraživanjem i tkanjem novih niti iscjeljenja, životne strasti i veselja.

    Jasna Vučić

    Jasna Vučić

    Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije,

    ‭+385 98 1610 273‬

    Prolazeći kroz tešku bolest, uz iskustvo rane šok-traume, shvatila sam koliko je moćna svjesna promjena svega onoga što nije dobro za nas, bez obzira koliko to bio težak i neugodan proces. Šest godina sam posvetila istraživanju sebe kroz Edukaciju osobnog razvoja i Terapeutski trening u centru Snaga namjere i svoj životni put usmjerila pomaganju svima koji se, kao i ja nekad, vrte u krug u svojim obrascima i ne vide izlaz iz tog začaranog kruga.

    Teme koje su mi posebno bliske su anksioznost, napadaji panike i trauma. U svom radu nesebično dijelim vlastita iskustva i koristim tehnike koje su i meni samoj pomogle da izrastem u bolju verziju sebe. 

    Završene edukacije:

    • Snaga namjere – osobni razvoj i terapeutski trening (6 god)
    Katja Kljaković - Gašpić

    Katja Kljaković - Gašpić

    Terapeut koherentne tjelesne psihoterapije,

    ‭+385 91 5166 222‬

    Četrdeset godina živjela sam život kako su me naučili. Preživljena teška bolest natjerala me da zastanem i zapitam se: tko sam, sto želim i kako dalje želim živjeti? Znala samo samo da želim zdrav, sretan i ispunjen život.
    Početak edukacije kroz program osobnog razvoja u Centru Snaga namjere s pravom mogu nazvati mojim novim rođenjem. Na tom novom putu počela sam otkrivati pravu sebe; s puno znatiželje, razumijevanja i suosjećanja. Pojavio se potpuno drugačiji pogled na život i mene samu. Pustila sam van autentičnu sebe, onu koja jesam ako nema straha, prijetnji, ucjena i uvjetovanja, onu koja ne mora kupovati tuđu ljubav i naklonost, onu koja ne mora živjeti sa stalno podignutom obranom.
    Ljubav prema životu i ljudima moja je vodilja a koherentna tjelesna terapija nova životna strast koju pretačem u podršku klijentima.

     

    Edukacija:

    • 1996-2002.g- Filozofski fakultet u Zadru
    • 2017-2020.g.- Snaga Namjere- osobni razvoj
    • 2020-2023.g.-Snaga Namjere- terapeutski trening
    • 2024- Propedeutila psihoterapije- trenutna edukacija
    Ana Katarina Sansević

    Ana Katarina Sansević

    učitelj, tjelesno orijentirani terapeut

    ‭+385 91 3653 250‬

    Edukacija:

    • Centar za integrativni razvoj i dvogodišnji poslijediplomski studij „Razvoj i integracija osobne moći, liderstva i seksualnosti“
    • Core Evolution kod S. Gerken
    • CoreSoma kod C. Gerken
    • Somatic Experiencing; Peter Levine

    Najveća nepoznanica i moj osobni izazov bio je poremećaj hranjenja s kojim sam živjela 10-tak godina. Osjećaj disfunkcionalnosti u vlastitom životu i čežnja da to promijenim dali su mi ogromnu količinu strasti da se predano dam u samoistraživanje, nošena pitanjima: ”Zašto? Kako sam došla na to mjesto samodestrukcije? Kako to promijeniti? I živjeti život iz jednog sretnijeg mjesta?”

    Kroz najveće krize svog života, kada sam ih svjesno prigrlila i prepustila im da me vode kroz život na konstruktivan način, primjenjujući istovremeno alate koje sam naučila, dobila sam najveće darove i iskusila sam da se kapacitet za život doista može izgraditi.

    Jedan od moćnih konstruktivnih alata transformacije koji oduvijek koristim je pisanje. Pisana riječ imenuje naše stanje, kroz nju ga prihvaćamo, a ako damo svijetu da ju pročita možemo si dozvoliti da budemo viđeni na taj način. Svaki naš izlazak u svijet je korak ljubavi prema sebi. Pisanje je ujedno ogroman izazov, ali i blagoslov. Ono je moja strast, moja čežnja i moj put do sebe i drugih.

     

    Gdje smo

    Centar Snaga Namjere
    Račićeva 5/1, (dvorišna zgrada)
    10000 Zagreb

    Kontakt

    Email: centar.snaganamjere@gmail.com
    ‭Tajništvo: +385 95 372 9820

    Tel: +385 98 350 680 (Tihana Ilić)

     

    Društvene mreže: