Najavljujemo novu radionicu ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG POLJA, koju ćemo održati 2.6. u prostorijama centra Snaga namjere.

Ako imamo poteškoća s doživljavanjem vlastitih emocija, potrebno je usredotočivati pažnju na unutarnje energetsko polje vlastita tijela i osjetiti tijelo iznutra. To će nas dovesti u dodir s onim dijelovima kojih nismo svjesni ako stalno živimo u glavi. Želimo li uistinu upoznati um, tijelo će nam uvijek pokazati njegov točan odraz. Možemo promatrati emociju ili je radije osjetiti u svom tijelu. Ako među nama postoji neki očiti sukob, misao će biti laž, a emocija će biti istina. To nije krajnja istina o tome tko jesmo, nego istina o stanju našeg uma u tom trenutku. Ako i nismo sposobni aktivnost nesvjesnog uma prenijeti u svijet u obliku misli, misao će se uvijek kao emocija odražavati u tijelu, a toga možemo postati svjesni.

Promatramo li emociju tako, to je u osnovi isto kao kad osluškujemo misao. Jedina je razlika u tome što se misao nalazi u glavi, a emocija posjeduje snažan tjelesni vid, stoga se prvenstveno osjeća u tijelu. Možemo joj dopustiti da postoji, ali više neće upravljati nama. Više nismo emocija, nego promatrač, prisutnost koja motri.
Ako to vrijedno vježbamo, sve ono nesvjesno u nama izronit će na svjetlost svijesti.

Važno je fokusirati se na to što se zbiva u nama i promatrajući nas, bez analize i procjene, usmjeriti u pravom smjeru. Ako se dovoljno usredotočimo na svoju unutrašnjost osjetit ćemo energiju emocije. Različite emocije imaju različite vibracije i ako uronimo dovoljno duboko u energetsko polje naučit ćemo prepoznati različite vibracije emocija.

RADIONICE U NAJAVI:

02.06.2018.
Naziv radionice: ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG POLJA
Voditelj: Marina Nardin
Trajanje: 09:30 – 17:00 h
Cijena radionice: 350 kn

16.06.2018. >>>>> RADIONICA JE ODGOĐENA NA 09.09.2018.
Naziv radionice: POVEZANOST
Voditelj: Tihana Ilić Prskalo
Trajanje: 10:30 – 17:30 h
Cijena radionice: 350 kn