Najavljujemo sljedeću radionicu: ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG POLJA, 2.6.2018, od 09:30 – 17:00 h Voditeljica radionice: Marina Nardin; Cijena kotizacije: 350 kn

Ljudsko energetsko polje ili aura je pojava univerzalne energije koja okružuje i prožima ljudsko fizičko tijelo. To je energetska matrica koja ima sedam osnovnih slojeva. Prema Barbari Brennan te slojeve nazivamo i energetskim tijelima. Svaki sloj aure povezan je s jednom od sedam čakri. Fizičko tijelo nositelj je materijalnog aspekta ljudskog bića, dok aura predstavlja emocionalni i mentalni aspekt. Aura se napaja energijom univerzalnog energetskog polja putem energetskih virova koje zovemo čakrama. Svaka čakra regulira čitav niz različitih tjelesnih, psiholoških i spiritualnih frekvencija.

Prvi sloj aure nazivamo još i eteričko tijelo. Predstavlja strukturu finih linija za fizičko tijelo.
Drugi sloj, to jest emocionalno tijelo, povezan je s osjećajima. Fluidan je, ali oblikom prati obrise fizičkog tijela. Boje variraju od sjajnih i jasnih pa sve do zagasitih, ovisno o emocionalnom stanju osobe.
Treće tijelo aure je mentalni sloj. Povezano je s mislima i mentalnim procesom. Sadrži strukturu naših ideja i žute je boje.
Navedena tri sloja vezana su uz energiju i metabolizaciju energije koja se odnosi na fizički svijet. Gornji slojevi vezani su za metaboliziranje energije vezano na duhovni svijet.
Četvrti sloj još nazivamo astralna razina. Ovo tijelo također je fluidno i sastavljeno od oblaka boja. Gledano od središta tijela prema van, proteže se još šire u svim smjerovima. Boje ovise o našem trenutnom emocionalnom stanju.

Eterički kalup ili peti sloj sadrži sve forme koje postoje na fizičkom planu u obliku otiska ili kalupa. Strukturiran je i kalup za eteričko tijelo. To je razina na kojoj zvuk stvara materiju.
Šesti sloj nazivamo nebesko tijelo. To je emocionalna razina duhovnog plana. To je sloj preko kojeg doživljavamo duhovni zanos te osjećaj bezuvjetne ljubavi.
Keterični kalup zovemo i uzročno tijelo ili sedmi sloj. To je mentalna razina duhovnog plana i kada smo povezani s tim slojem imamo osjećaj da smo jedno s Bogom, Stvoriteljem, Prirodom… Ovo je tijelo visoko strukturirani kalup sazdan od svjetlosnih niti koji cijeli oblik aure drže zajedno.

RADIONICE U NAJAVI:

02.06.2018.
Naziv radionice: ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG POLJA
Voditelj: Marina Nardin
Trajanje: 09:30 – 17:00 h
Cijena radionice: 350 kn
16.06.2018.
Naziv radionice: POVEZANOST
Voditelj: Tihana Ilić Prskalo
Trajanje: 10:30 – 17:30 h
Cijena radionice: 350 kn