U ljudskom životu postoje četiri razine postojanja: duhovna, mentalna, emocionalna i fizička. Sva četiri aspekta našeg postojanja se prožimaju i dio su istog životnog gibanja. Koji god od ovih aspekata nije razvijen i ne živimo ga u punom potencijalu, nedostajat će nam za uravnotežen, cjelovit i zadovoljan život.

Naš fizički aspekt je naše tijelo. Posjeduje sposobnost da preživi i uspijeva u materijalnom svijetu. Kad razvijemo taj aspekt znamo se pobrinuti na zdrav način o tijelu i uživamo živjeti u njemu na udoban i koristan način. Bez tog aspekta nema mogućnosti iskusiti i izrealizirati puni kapacitet naših ostalih potencijala.

Naš emocionalni aspekt je naša sposobnost da život doživimo duboko, da se vezujemo s drugim živim bićima i svijetom na toj razini postojanja. Ta razina otvara fantastične potencijale doživljaja, ako ne ostanemo na dječjoj razini preplavljivanja i nemogućnosti propuštanja emocija koje su stalni protok.

Mentalni aspekt je intelekt, naša sposobnost da razmišljamo i zaključujemo. Ona se sastoji od naših misli, stavova, vjerovanja i vrijednosti. Um je veliki dar, ali kad je u disbalansu onda postaje neprijatelj. Kad počnemo vjerovati samo tom dijelu našeg postojanja, izgubimo vezu s ogromnim dijelom našeg bića. Uravnoteženim razvijanjem mentalne razine našeg bića, možemo jasno razmišljati, biti razumno otvoreni, a pritom inteligentno razlučivati bitno od nebitnog.

Naš duhovni aspekt je unutarnja bit, naša duša, onaj dio koji postoji izvan vremena i prostora. Povezuje nas s univerzalnim izvorom i jedinstvom svega života. Pristup tom dijelu imamo kroz sve ostale aspekte postojanja i unutarnjem promatraču koji otvara vrata svjesnosti. Svjesnost je portal za prisutnost u sva četiri aspekta postojanja, i tada dotičemo dublje značenje i svrhu života, te širi pogled nego što ga imamo isključivo s individualne, osobne perspektive.

Većina nas tijekom života bolje razvije jedan ili više aspekata, no potrebni su nam svi. Iscjeljujući dijelove sebe gdje smo bili ranjeni ili utučeni, mi vraćamo sebi puno veći kapacitet života i stalnog protoka.
Nema jedinog ispravnog načina iscjeljivanja. Različiti smo i svatko slijedi svoju jedinstvenu stazu razvoja. Život nas vodi u tom procesu i često nam nudi vrata za novi iskorak.

Pogledati one aspekte našeg bića koje nismo dobro istražili niti izrazili je najbolje što možemo sebi pokloniti.
Kako smo dio kolektivne svijesti, sve što poduzimamo individualno, odražava se na sve oko nas. Postajati svjesnija osoba, znači uključiti taj važan aspekt, da nismo mali i bespomoćni, i da je svjesnost najsuptilnija i najmoćnija energija, koja teče kroz tijelo, emocije, intelekt i širi se kroz našu suštinu.

RADIONICE U NAJAVI:

17.02.2018.
Naziv radionice: ZAGRLI SVOJU ŽENSTVENOST
Voditelj: Marina Nardin
Trajanje: 09:30 – 17:00 h

10.03.2018.
Naziv radionice: PRIHVAĆANJE SEBE
Voditelj: Tihana Ilić Prskalo
Trajanje: 10:30 – 17:30 h

14.04.2018.
Naziv radionice: ODNOS S AUTORITETIMA
Voditelj: Marina Nardin
Trajanje: 09:30 – 17:00 h

05.05.2018.
Naziv radionice: POVJERENJE U ŽIVOT
Voditelj: Tihana Ilić Prskalo
Trajanje: 10:30 – 17:30 h

02.06.2018.
Naziv radionice: ISTRAŽIVANJE ENERGETSKOG POLJA
Voditelj: Marina Nardin
Trajanje: 09:30 – 17:00 h

16.06.2018.
Naziv radionice: POVEZANOST
Voditelj: Tihana Ilić Prskalo
Trajanje: 10:30 – 17:30 h