U svim ljudima postoji potreba za dodirom koji prenosi jako važnu i složenu poruku: „nisi sam“. To je razlog zašto je dodir toliko važan za izgradnju intimnosti. U današnje vrijeme ljudi sve manje slijede taj impuls i sve se više oslanjaju na riječi. Riječi su sjajan alat, no imaju kratkotrajan efekt, dok je dodir kao sidro koje ostavlja dublji i dugotrajniji dojam o drugoj osobi. Rukovanje je u našoj kulturi prvi kontakt s osobom koju upoznajemo. Način na koji to činimo puno govori o nama kao osobi. Istraživanja su pokazala da topao dodir pomaže, prenosi veliku paletu emocija i učvršćuje odnose. Jezik dodira prvi je koji usvajamo kad se rodimo, a tokom života ostaje najbolje sredstvo emocionalnog izražavanja. Poruke dodirom utječu na naše osjećaje, misli i ponašanje.

Ako u dodir unesemo i komponentu svijesti, otvaramo mogućnost komunikacije na puno razina. Istinski svjestan dodir oslobađa unutarnji pokret, vraća urođenu snagu i moć. Ako smo mi uzemljeni, protočni i otvorenog srca, osobi koju dodirujemo omogućavamo slobodan protok energije i informacija u tijelu te osjećaj cjelovitosti. Dodir i visokorazvijeni osjećaj razumijevanja tijela, emocija i uma, podrška su prilikom uravnoteživanja energetskog sistema te pomoć pri oslobađanju od napetosti i stresa.

Različitim tehnikama možemo kroz svjestan dodir pokrenuti energiju u onim dijelovima tijela u kojima je bila blokirana. Uspostavljanjem slobodnog protoka energije u tijelu, dolazi do opuštanja te se tijelu vraća izvorna, urođena snaga i moć. Podržavamo tijelo tako da se ono prisjeti i aktivira svoje resurse, znanja i sposobnosti u procesu samoiscjeljenja.

–>BESPLATNE UVODNE RADIONICE U LISTOPADU I STUDENOM<–

28.10.2017. (sub) od 17:00 do 20:00 sati, radionica “Istraživanje 7 razina energetskog polja”, voditeljica Marina Nardin
* napomena: želite li se prijaviti na radionicu, pošaljite nam putem maila Vaše ime i prezime s naznakom “prijava”

04.11.2017. (sub) od 17:00 do 20:00 sati, radionica “Četiri razine iscjeljivanja”, voditeljica Tihana Ilić
* napomena: želite li se prijaviti na radionicu, pošaljite nam putem maila Vaše ime i prezime s naznakom “prijava”

Više o radionici: Kad smo svjesni svoje energije i energije koja se kreće oko nas, možemo adekvatno i pravovremeno odlučivati što ćemo. Možemo prije prepoznati da li nam je ugodno ili neugodno u situaciji, da li nam je previše ili premalo i da li želimo ostati ili se pokrenuti. Iscjeljivanje postoji na četiri razine, koje su ujedno i sve naše razine postojanja: tjelesna razina, emocionalna , mentalna i razina naše duše. Vrlo često usmjeravamo pažnju samo na neke razine našeg postojanja, a druge ili zanemarujemo ili nismo uopće svjesni  te vibracije i svojih potreba na toj razini. Daaaaa…imamo potrebe na svim razinama, koje nas i pokreću i zovu u taj dio života. Kao djeca preživljavamo tako da se povlačimo i zatvaramo gdje ne možemo propustiti svoju energiju. Možda su vaše prirodne potrebe za sigurnošću, prihvaćanjem ili ljubavi bile negirane ili omalovažavane u djetinjstvu. Da li još uvijek čekate da netko drugi ostvari tu vašu potrebu? Ili ste možda potpuno odustali da živite svoj puni potencijal? Želite li saznati nešto više o sebi?

Prijavite se na radionicu! Vidimo se 🙂