Naše energetsko polje treba njegu jednako kao i fizičko tijelo.

U našoj se auri skuplja ustajala energija kad smo pod stresom, preplavljeni negativnim emocijama, iscrpljeni ili ako smo izloženi velikoj količini negativne energije koja dolazi od drugih. Tako nakupljenu ustajalu energiju možemo osjećati na različite načine – u vidu bolova na mjestu akumulacije, kao što su glavobolja, bolovi u mišićima ili slabost. Može se manifestirati kao tromost, umor ili uznemirenost. Kada se to dogodi, nužno je da se pokrenemo i očistimo energetsko polje kako ne bi došlo do trajnog pada imuniteta uslijed čega postajemo podložni bolestima.

U takvim situacijama mogu nam pomoći kupke sa soli ili sodom bikarbonom, boravak na umjerenom suncu i čistom zraku, zdrava prehrana i dovoljno sna. Ono što posebno utječe na naše energetsko polje je način na koji dišemo.

„Kontroliranim“ disanjem možemo regulirati i usmjeriti energetski protok kroz svoje tijelo i auru. Snažno i duboko disanje podiže razinu energije. Duboko dijafragmalno disanje je automatsko kod djece, no s vremenom naučimo blokirati osjećaje tako što počnemo skraćivati dah. Prigušivanjem disanja prigušujemo prirodni protok i stvarne osjećaje što izaziva osjećaj tuge. Postoji puno tehnika disanja koje pomažu produbljivanju daha te osjećaju punog kapaciteta i slobode.

Osim disanja bitno je i fizičko kretanje. Pokretanjem tijela pokrećemo i punimo energetsko polje. Ako postoji otpor od kretanja, velika je vjerojatnost da se bojimo emocija koje bi isplivale kad bi pokrenuli energiju u sistemu.

Negativna iskustva i emocije koje idu uz njih često potiskujemo. Takve potisnute emocije s vremenom se pretvore u energetski blok. Puno takvih blokova ozbiljno smanjuju protok, a dugoročno se pretvaraju u bolest na fizičkoj razini.

–> BESPLATNE UVODNE RADIONICE U LISTOPADU <–

7.10.2017. (sub) od 10:00 do 13:00 sati, radionica “Nauči razgovarati sa svojim stanicama”, voditeljica Tihana Ilić
* napomena: želite li se prijaviti na radionicu, pošaljite nam putem maila Vaše ime i prezime s naznakom “prijava”

 

28.10.2017. (sub) od 17:00 do 20:00 sati, radionica “Istraživanje 7 razina energetskog polja”, voditeljica Marina Nardin
* napomena: želite li se prijaviti na radionicu, pošaljite nam putem maila Vaše ime i prezime s naznakom “prijava”