Preduvjet da se bavimo iscjeljivanjem je briga o sebi. Ako to ne činimo najvjerojatnije ćemo se brzo iscrpiti. Posljedica toga je pad energetskog sustava, imuniteta i velika je vjerojatnost da ćemo se razboljeti. Zato je naš zadatak da vodimo računa o svom zdravlju i hranjenju vlastitog energetskog polja.

Sistem mora biti u mogućnosti prenositi određenu frekvenciju potrebnu za liječenje klijenta. Ako želimo iscjeljivati, moramo naučiti upravljati svojim energetskim poljem kao finim instrumentom koji provodi određene vibracije potrebne osobi na stolu. To je veoma pozitivno jer ubrzava naš evolucijski proces.

Promjenom frekvencije i propuštanjem energije različitog intenziteta, razbit ćemo svoje obrasce i osloboditi blokove u svojem polju. Dok iscjeljujemo, energiju propuštamo, ne proizvodimo je i ne dajemo svoju. Kako bismo to mogli, moramo naučiti podesiti svoju vibraciju kako bismo istu mogli preuzeti iz univerzalnog energetskog polja. Za to je potrebno snažno uzemljenje, prisutnost, snaga namjere i visoka energetska razina vlastitog polja.

Potrebno je održavati svoje tijelo zdravim tjelesnim vježbanjem, zdravom prehranom i odgovarajućim odmorom. Osim toga preporučljivo je svakodnevno vježbanje otvaranja i punjenja čakri. Na taj ćemo način osigurati da se naše tijelo i energetsko polje ne iscrpljuju, a istovremeno ćemo osjetiti veliko zadovoljstvo i ispunjenje zbog velike količine energije koju smo propustili kroz sustav, a za najviše dobro klijenta.

 

Protok energije će potaknuti naš sistem da se dodatno opusti u dijelovima koji su do tada bili stisnuti ili blokirani. Moramo naučiti razdvojiti i znati prepoznati koji dio je naš, a koji dio pripada klijentovom sustavu kao blok, zastoj i slično. Za to moramo poznavati određene tehnike iscjeljivanja i imati dosta iskustva. Potrebno je ulaganje u osobni rast i razvoj, a istovremeno što više prakse. Na taj način naš sustav postaje fini instrument koji uči propuštati najljepšu glazbu univerzuma.