pool-802025_960_72012.3.2017.
od 9.30 do 17.30 sati
II. Vrandučka 1

Svaka emocija ima svoju vibraciju koju prepoznajemo ne samo umom, nego cijelim tijelom. Ako smo odrastali u ranom periodu života uz neke neugodne emocije, lako ćemo gubiti sebe i u odrasloj dobi u blizini slične vibracije.

Ne mora nam uopće biti jasno na intelektualnom planu  o čemu se radi, ali ako je vibracija poznata iz vrlo ranog perioda života kada je bila nepodnošljiva, ona će djelovati na naše raspoloženje – a možda i puno šire – baš kao da gubimo sebe i uplovljavamo u more energije koja je moćnija od nas. Naš limbički svijet pamti kako je biti bespomoćan u energetskom polju koje je bolno i teško.

Kako raditi s energijom u tim nerazdvojenim stanjima? Kako prepoznati stanja gdje gubimo sebe i postajemo ono što smo bili kao veoma mala djeca, dio energetskog polja mame ili tate?

Energetski rad je snažan onoliko koliko je jasna namjera i koliko je snažna vjera u to što radimo. Zato je jako bitno da ljudi koji se usmjeravaju prema energetskom radu najprije zarone u vlastite tajne obrasce i počnu razumijevati kako žive i zašto nešto rade.
Ego se izgradio na tim našim gubljenjima i pokušajima obrana. Vrijeme je za razdvajanje i prepoznavanje. Tek onda možemo s povjerenjem dozvoliti prepuštanje bez straha od gubljenja sebe.

Kroz radionicu bavit ćemo se vibracijama različitih emocija te kako utječu na nas, energetskim radom, iscjeljivanjem kroz prihvaćanje nižih vibracija koje su služile kao obrambeni sistem te integriranjem vlastite energije koja je odvojena od nas u naš viši kapacitet.

Na radionici možete očekivati predavanja, rad u grupama, iscjeljivanje, energetske vježbe te procesni rad.

RASPORED:

9.30-13.00 predavanje, energetske vježbe
13.00-14.30 pauza za ručak
14.30-17.30 iscjeljivanja

 

Cijena radionice je 350 kn.

 

PRIJAVNICA

[contact-form-7 id=”206″ title=”Radionica”]